Contacte i Tarifes (Ofertes)

__________________________________________________________________________

Es lloga un mínim de 4 persones

  •  4 persones……112,00 €/nit
  • 5 persones……140,00 €/nit
  • 6 persones……168,00 €/nit
  • 7 persones……196,00 €/nit
  • 8 persones……224,00 €/nit
  • ———————————
  • Política de cancelación
   Si se cancelara la reserva con más de 30 días de antelación a la fecha de entrada, el cliente tendrá que abonar el 3% del total de la reserva.
   
   En caso de producirse entre 30 y 8 días de antelación, tendrá que abonar el 15% del total de la reserva.
   
   Si se cancela dentro de los últimos 7 días, el cliente abonará el 30% del importe total.
   
   Al efectuar la reserva, el cliente entregará el 30% a cuenta del importe total.
  • Super oferta per al mes de Juliol!

Programa les teves vacances amb temps i estalvia un 25%.

Una setmana de juliol, a preu irresistible. A més et regalem 16 entrades per a la piscina municipal. Que no se t’anticipin!

Oferta vàlida per a tot el mes de juliol.

 

   

  “A CASA RURAL LA TORRE tractem la informació que ens facilita per tal de prestar-los el servei sol·licitat i fer-ne la facturació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per complir les obligacions legals i atendre les possibles responsabilitats que poguessin derivar del compliment de la finalitat per a la qual les dades van ser recollides. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a CASA RURAL LA TORRE estem tractant les seves dades personals, per la qual cosa pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant de CASA RURAL LA TORRE, CARRER SANT LORENÇ 6 oa l’adreça de correu electrònic leonor.rural@hotmail.com, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent. Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut plena satisfacció en l’exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’autoritat nacional de control dirigint-se a aquests efectes a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, C/ Jorge Juan, 6 – 28001 Madrid.
  Així mateix, sol·licitem la seva autorització per oferir-li productes i serveis relacionats amb els contractats i fidelitzar-lo com a client.”