L’entorn

  • Vinaròs: ciutat de gairebé 30.000 habitants on el turisme s’està desenvolupant com un dels eixos de l’economia del municipi, amb una gastronomia exquisida basada en els fruits del mar, peix i marisc dels quals cal destacar el producte estrella: els excel·lents llagostins i una gran varietat de marisc i arrossos.

   Podreu gaudir de les 14 platges esteses al llarg de més de 4.000 metres, dels comerços al centre de la ciutat, així com del centre comercial exterior, de la cultura, de les festes de Sant Joan i Sant Pere (juny) i de Sant Sebastià (gener), sent el Carnaval (febrer) la més representativa i participativa i un dels més importants del Mediterrani espanyol.

   Però el que recordarà més és el caràcter obert i cordial de la seva gent.

  • Peñíscola: ciutat al mar, amb les seves 16 platges al llarg de 12,73 km., les seves festes patronals al mes de setembre, destacant la desfilada de Moros i Cristians, el seu castell que va servir de refugi al Papa del Mar , Benet XIII; la seva cultura, el seu patrimoni, les seves tradicions i la seva gastronomia, entre d’altres, la fan visita obligada de qualsevol turista que s’allotgi a les proximitats.

  • Benicarló: ciutat de tradició marinera i oberta a la Mediterrània, ha tingut també un fort arrelament agrícola. Des de fa uns quants anys se celebra la Festa de la Carxofa, producte catalogat de denominació d’origen des del 1998. També podeu descobrir el seu patrimoni cultural, artístic i arquitectònic, sense oblidar les seves festes patronals i les seves Falles, que se celebren la setmana del 19 de març , amb 11 monuments fallers i tot el que comporta aquesta festa: traques, coets, focs artificials, mascletats…

  • Morella: ciutat de 2.822 habitants i capital de la comarca dels Ports, autèntic poble medieval, envoltat per una muralla i presidit per un robust castell testimoni de múltiples batalles, i molt poques vegades conquerit atesa la seva especial ubicació.

   Es caracteritza per la indústria tèxtil, ha estat i és centre comercial de la seva comarca, l’impuls del turisme tant interior com exterior juntament amb l’agricultura i la ramaderia complementen la seva activitat econòmica. Mereix una menció especial la gastronomia morellana, així com les seves festes, entre les quals cal destacar el Sexenni, festa per excel·lència que se celebra cada sis anys a l’agost, en honor a la Mare de Déu de Vallivana. La propera, a l’agost de l’any 2012, i l’Anunci, que se celebra l’any anterior al Sexenni, i anuncia la celebració d’aquest.

  • El Parc Natural del Delta de l’Ebre format per llacunes i arrossars. Un paisatge amb una excepcional riquesa biològica que aplega una extensa varietat de fauna i flora, una gran reserva per a la protecció d’aus.